TECHNALIST
Techwatcher, spreker en analist

Keynote & presentatie

Bent u op zoek naar een inspirerende spreker die uw publiek meeneemt in de wereld van exponentiële technologieën? 

Als ervaren spreker geef ik al 17 jaar presentaties en keynotes aan diverse doelgroepen, groot en klein. Mijn kracht ligt in het begrijpelijk en vermakelijk uitleggen van complexe technologische ontwikkelingen.

Met mijn diepgaande kennis van de nieuwste technologische ontwikkelingen, breng ik u op de hoogte van de impact op markten en het dagelijkse leven. Tijdens mijn presentaties zet ik eerst de context uiteen en neem ik u mee in de geschiedenis van technologische innovatie. Ik zoom in op de toekomst en bespreek de technologische singulariteit en wat dit betekent voor nu en in de toekomst.

Als u geïnteresseerd bent in meer specifieke informatie, kan ik in samenspraak met uw organisatie en interesses, inzoomen op een aantal kern technologieën. Denk hierbij aan digital twins, kunstmatige intelligentie, robotica, augmented reality, digitalisering en blockchain.

U heeft de keuze uit twee aanpakken: de keynote Technosofie of een meer op maat gemaakte presentatie. 

Bij de keynote Technosofie neem ik u mee in de ontwikkeling van technologie door de jaren heen, via het nu de toekomst in. Hierbij gebruik ik humor en een vleugje filosofie om het publiek te inspireren. De presentatie duurt gemiddeld 30-60 minuten.

Bij een meer op maat gemaakte presentatie zoomen we dieper in op de door u gekozen technologieën. Dit gebeurt middels een intake met u en uw organisatie, waarna ik een presentatie van 30-60 minuten op maat maak. 

Beide zijn mogelijk in het Nederlands of Engels.
Wilt u uw publiek inspireren en informeren over de nieuwste technologische ontwikkelingen? Neem dan contact op via guido@technalist.com.